0.00рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

XZOGA BLACK MAMBA VENOM

XZOGA BLACK MAMBA VENOM: Vrhunski štap za pecanje za ozbiljne ribolovce

Ako ste ozbiljan ribolovac koji traži savršen štap za pecanje, Xzoga Black Mamba Venom je krajnji izbor. Ovaj štap visokih performansi je dizajniran da se nosi sa najizazovnijim uslovima ribolova i savršen je za ciljanje velikih riba.

Xzoga Black Mamba Venom je napravljen od najkvalitetnijih materijala, uključujući grafit visokog modula i Fuji komponente. Ova konstrukcija osigurava da je štap lagan, osetljiv i izdržljiv. Njegov elegantan dizajn i završna obrada daju mu profesionalan i moderan izgled, zbog čega mu zavide svi ostali štapovi za pecanje na tržištu.

Jedna od jedinstvenih karakteristika Xzoga Black Mamba Venom je njegova osetljivost. Ovaj štap je dizajniran da otkrije i najmanji pokret ili ugriz, omogućavajući vam da osetite svaki pokret ribe. Njegova brza akcija i visoka osetljivost čine ga savršenim štapom za hvatanje krupne ribe poput tune, marlina i sabljarke.

Još jedna sjajna karakteristika Xzoga Black Mamba Venom je njegova moć. Ovaj štap ima kičmu za rukovanje čak i sa najvećom ribom i savršen je za težak ribolov. Njegova čvrsta konstrukcija i moćan dizajn čine ga savršenim alatom za ribolovce koji žele da ciljaju trofejnu ribu.

Xzoga Black Mamba Venom je takođe svestran. Može se koristiti u širokom spektru uslova za ribolov, od dubokog ribolova do slatkovodnih potoka i jezera. Njegov vrhunski dizajn i konstrukcija čine ga vrhunskim štapom za pecanje za ozbiljne ribolovce koji zahtevaju najbolje.

Ako ste ozbiljan ribolovac koji traži vrhunski štap za pecanje, ne tražite dalje od Xzoga Black Mamba Venom. Njegova osetljivost, snaga i svestranost čine ga vrhunskim alatom za hvatanje krupne ribe.

Ovaj proizvod možete poručiti klikom na link  ili telefonom na +381648659543.

  Ostavite odgovor
  Radno vreme:
  Ponedeljak
  08 - 20h
  Utorak
  08 - 20h
  Sreda
  08 - 20h
  Četvrtak
  08 - 20h
  Petak
  08 - 20h
  Subota
  08 - 20h
  Nedelja
  08 - 13h
  Informacije
  Garancija/Reklamacija Dostava/Načini plaćanja Ugovor o prodaji na daljinu Mapa sajta
  PROIZVODNO TRGOVINSKA RADNJA PREDATOR PTR
  Matični broj:63670600
  Poreski br.:108743794
  LAZAR SAVIĆ PR
  Pratite nas: