0.00рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

Prologic Bat+ Bait Alarms

Prologic Bat+ Bait Alarmi – Inovativni uređaji za pecanje koji će poboljšati vaše iskustvo

Ako ste strastveni ribolovac, verovatno ste upoznati sa izazovima i poteškoćama koje ova aktivnost nosi. Jedan od najvažnijih aspekata ribolova je prepoznavanje kada riba zagrize. Ovo je oblast u kojoj su Prologic Bat+ alarmi za mamac neophodni. U ovom blogu ćemo se fokusirati na ključnu reč „alarm za mamac“ i predstaviti vam kako ovaj inovativni uređaj može poboljšati vaše iskustvo ribolova.

Zašto je Prologic Bat+ Bait Alarm poseban?

Prologic Bat+ Bait Alarmi predstavljaju revoluciju u ovoj oblasti. Njihova najnovija tehnologija detekcije pokreta omogućava im da budu osetljiviji i tačniji od bilo kog drugog uređaja na tržištu. Ovaj sofisticirani uređaj može da otkrije i najmanje pokrete, omogućavajući vam da reagujete na vreme i ulovite više ribe.

Prologic Bat+ Bait Alarm dolazi sa mnogim funkcijama koje ga čine lakim za upotrebu i prilagođavanje. Snažni zvučni i svetlosni signali omogućavaju da budete lako primećeni čak i u najglasnijim okruženjima. Takođe, uređaj se lako podešava prema vašim željama, što ga čini idealnim za sve vrste ribolovaca, bez obzira na njihov nivo iskustva.

Ukratko, Prologic Bat+ Bait Alarms su nezamenljivi alati za sve ribolovce. Njihova sposobnost da detektuju i najmanja kretanja čini ih idealnim uređajem za ulov bilo koje vrste ribe, bez obzira na uslove ribolova.

Ovaj proizvod možete poručiti klikom na link  ili telefonom na +381648659543.

  Ostavite odgovor
  Radno vreme:
  Ponedeljak
  08 - 20h
  Utorak
  08 - 20h
  Sreda
  08 - 20h
  Četvrtak
  08 - 20h
  Petak
  08 - 20h
  Subota
  08 - 20h
  Nedelja
  08 - 13h
  Informacije
  Garancija/Reklamacija Dostava/Načini plaćanja Ugovor o prodaji na daljinu Mapa sajta
  PROIZVODNO TRGOVINSKA RADNJA PREDATOR PTR
  Matični broj:63670600
  Poreski br.:108743794
  LAZAR SAVIĆ PR
  Pratite nas: