0.00рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

MELEG BAIT SOFT PELLET

Meleg Bait Soft Pellets su popularna vrsta mamaca koju koriste ribolovci za ulov ribe. Napravljene su od kombinacije visokokvalitetnih sastojaka koji su pažljivo odabrani da privuku različite vrste ribe. Pelete su mekane i savitljive, što ih čini lakim za upotrebu i oblikovanje u različite oblike.

Jedna od glavnih prednosti korišćenja Meleg Bait Soft peleta je njihova privlačnosti. Pelete su prožete nizom ukusa i mirisa koji su neodoljivi za ribe, što povećava verovatnoću da će riba zagristi mamac. Ovo je posebno korisno za ribolovce koji žele da uhvate izbirljivu ribu koju je teško iskušati drugim vrstama mamaca.

Još jedna prednost Meleg Bait Soft Pellets je njihova svestranost. Mogu se koristiti u različitim scenarijima ribolova, uključujući ribolov u mirnoj vodi, rečni i match ribolov. Pelete se mogu oblikovati u različite oblike i veličine, omogućavajući ribolovcima da prilagode svoj mamac specifičnim potrebama ribe na koju ciljaju.

Korišćenje Meleg Bait Soft Pellets je neverovatno lako. Ribolovci jednostavno treba da uzmu šaku peleta i oblikuju ih u željeni oblik, kao što je lopta ili cilindar. Mogu se pričvrstiti na udicu ili baciti u vodu. Mekana tekstura peleta znači da ih riba lako proguta, povećavajući šanse za uspešan ulov.

Konačno, Meleg Bait Soft Pellets su takođe isplativa opcija za ribolovce. Oni su pristupačni za kupovinu, a budući da se mogu oblikovati u različite oblike i veličine, odlični su za daleke zabačaje. Ovo ih čini idealnim izborom za pecaroše.

Ukratko, Meleg Bait Soft Pellets su veoma efikasan i svestran tip mamaca koji je popularan kod ribolovaca svih nivoa iskustva. Jednostavni su za upotrebu, pristupačni i imaju visoku stopu privlačnosti, što ih čini odličnim izborom za ulov raznih vrsta riba

  Ostavite odgovor
  Radno vreme:
  Ponedeljak
  08 - 20h
  Utorak
  08 - 20h
  Sreda
  08 - 20h
  Četvrtak
  08 - 20h
  Petak
  08 - 20h
  Subota
  08 - 20h
  Nedelja
  08 - 13h
  Informacije
  Garancija/Reklamacija Dostava/Načini plaćanja Ugovor o prodaji na daljinu Mapa sajta
  PROIZVODNO TRGOVINSKA RADNJA PREDATOR PTR
  Matični broj:63670600
  Poreski br.:108743794
  LAZAR SAVIĆ PR
  Pratite nas: