0.00рсд 0
Korpa

Nema proizvoda u korpi.

RAPALA HARMAJA

Rapala Harmaja kašika: vrhunska kašika za pecanje.

Ako tražite kašiku za pecanje koja vam može pomoći da uhvatite više ribe, Rapala Harmaja kašika je savršen izbor. Ova legendarna varalica dizajnirana je da oponaša pokrete ranjene ribe, čineći ga neodoljivim za ribe grabljivice.

Rapala Harmaja kašika je remek delo dizajna i inženjeringa. Napravljena je od visokokvalitetnih materijala, uključujući vrhunske udice i konstrukciju od nerđajućeg čelika, što garantuje njegovu izdržljivost i efikasnost. Kašika je takođe dostupna u različitim veličinama i bojama, što vam omogućava da odaberete savršenu za vaše potrebe ribolova.

Jedna od jedinstvenih karakteristika Rapala Harmaja kašike je njeno ljuljanje. Ova akcija se postiže njegovim zakrivljenim dizajnom i spljoštenim, ovalnim oblikom. Dok se kašika izvlači kroz vodu, ona stvara plivajući pokret sa strane na stranu koji imitira kretanje ranjene ribe, čineći je neodoljivom za ribe grabljivice.

Još jedna sjajna karakteristika kašike Rapala Harmaja je njena svestranost. Ovaj mamac je efikasan u širokom spektru uslova za ribolov, od plitkih potoka i reka do dubokih jezera i okeana. Može se koristiti za hvatanje raznih vrsta riba.

Bilo da ste iskusan pecaroš ili tek počinjete, Rapala Harmaja kašika je varalica koju morate imati. Njen vrhunski kvalitet, realistična akcija i svestranost čine je vrhunskim alatom za hvatanje ribe.

https://youtu.be/qA2ZOsv3A2c

Ovaj proizvod možete poručiti klikom na link  ili telefonom na +381648659543.

  Ostavite odgovor
  Radno vreme:
  Ponedeljak
  08 - 20h
  Utorak
  08 - 20h
  Sreda
  08 - 20h
  Četvrtak
  08 - 20h
  Petak
  08 - 20h
  Subota
  08 - 20h
  Nedelja
  08 - 13h
  Informacije
  Garancija/Reklamacija Dostava/Načini plaćanja Ugovor o prodaji na daljinu Mapa sajta
  PROIZVODNO TRGOVINSKA RADNJA PREDATOR PTR
  Matični broj:63670600
  Poreski br.:108743794
  LAZAR SAVIĆ PR
  Pratite nas: