Hansen Pilgrim 7.8cm 14g

(1 recenzija korisnika)

Varalica kašikastog oblika, poprečnog „S“ preseka koja izazovno leluja pri sporim vođenjima i ima roll vibraciju prilikom tonjenja. Dostupno u preko 20 veličina i boja.

Besplatna dostava za porudžbine iznosa preko 3000 dinara i težine do 10 kg.
Šifra proizvoda: 2830 Kategorije: ,
SlikaModelCenaKoličinaKorpa

1 recenzija za Hansen Pilgrim 7.8cm 14g

  1. Aleksandar

    Ako postoji luđa disciplina od varaličarenja, molim vas, obavestite me. Neverovatno zvuči – uzmeš 100-200€ i baciš u Moravu (ili slično). Bukvalno tražiš mesto gde ćeš da zakačiš. A varaličari su tokom svih ovih godina, u skladu sa svojim hobijem, razvili neverovatne teorije o svakoj varalici koja postoji ili ne postoji. Te „som uzima samo sedefastu“, te „neće mali vobler, samo veliki“, te „samo sitna vibracija a ovi novi ne rade kako treba“ itd. Nekad imam utisak da se povremeno pretvaramo u ribu. Čudan neki svet.
    No. Šta ako parče metala saviješ tako dobro, da kolega koji voli samo minnow voblere srednjeronce, u prvi mah ne može da provali da li pliva vobler ili kašika? E to je to. Pilgrim znači hodočasnik. I ovo u opisu „izazovno leluja pri sporim vođenjima“, da vam prevedem iz sopstvenog iskustva, znači da radi kao vobler. Bukvalno vobler. Ova „roll vibracija prilikom tonjenja“ je – okreće se oko svoje ose i ako pogodite pravu brzinu vođenja, izgleda prilično impresivno. Znači da će nekad da propadne „kao sekirče“ nekih pola metra, dok ne uhvati ritam u propadanju. Sve živo je napada. Bukvalno sve. Posle glavinjare ili kastmastera npr. definitivno parče metala koje može najdalje da se baci. Ova veličina ide preko trave bez većih problema (jedino kad padne u vodu hoće da tone malo brže, dok je ne aktivirate, ali to je sad stvar tehnike i navike). Sve u svemu, kompromis između voblera i kašike. Znam, neko će da kaže „ništa novo“ ali ovo lelujanje je nekako tačno usklađeno da sam potpuno fasciniran. Plus daliki izbačaji, rekao bih dobitna kombinacija. Sako napred, i manja veličina treba da se proba.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.